Patru oferte au fost depuse pentru semaforizarea Ploieştiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieri a avut loc, la Primăria Ploieşti, licitaţia pentru contractarea societăţii comerciale care va asigura întreţinerea, revizia şi reparaţiile sistemului de semaforizare din minicipiu.

La licitaţia de ieri s-au prezentat trei societăţi comerciale şi o asociere de firme.

Asocierea SC Centrul pentru Servicii de Radiocomunicaţii SRL- Octopod Construct SRL a propus un contract în valoare de peste 4.700.000 de lei.

Un alt participant,  SC UTI Traffic Management SRL Bucureşti, ai cărui subcontractant este societate Selas Trafic, cea care s-a ocupat până acum de semaforizare, a prezentat o ofertă în valoare de peste 4.760.000.

Cea mai mică ofertă

SC Eurosic Systems SRL este cel de-al treilea ofertant, care a propus un contract care valorează peste 3.800.000 de lei.

Cea mai mică ofertă făcută Primăriei Ploieşti a venit din partea  societăţii Katel Grup SRL din Piatra Neamţ. Firma a propus un contract de peste 3.160.000 de lei.

Acordul-cadru care urmează să fie semnat cu una dintre societăţile participante are o valabilitate de trei ani.

Situaţie provizorie

În primele trei luni ale acestui acord firma este obligată să păstreze aceste tarife, ulterior ele putând fi modificate.

Ieri a avut loc deschiderea ofertelor, însă, în cazul în care unul dintre participanţi se constată că nu îndeplineşte criteriile pentru participare, el poate fi descalificat.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite