Patru localităţi din Prahova au rămas fără alimentare cu gaze

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prahovenii din patru localităţi rămân două zile fără gaze Foto: arhiva Adevărul
Prahovenii din patru localităţi rămân două zile fără gaze Foto: arhiva Adevărul

Furnizorul de gaze din Prahova a anunţat că va întrerupe alimentarea, în patru localităţi din judeţ, pentru efectuarea unor lucrări de mentenanţă. Alimentarea va fi reluată, cel mai probabil, joi seară

Distrigaz Sud Reţele a precizat că va sista temporar alimentarea cu gaze naturale în localităţile Proviţa de Sus, Proviţa de Jos, Drăgăneasa şi Plaiu, din judeţul Prahova, începând din această dimineaţă, în urma unei solicitări primite din partea SNTGN Transgaz Mediaş pentru efectuarea unor lucrări de mentenanţă specifice. Alimentarea este oprită în perioada 25 aprilie, orele 8.00 - 26 aprilie, orele 19.00.Vor fi afectaţi circa 470 de clienţi casnici şi non-casnici.

„Estimăm că reluarea alimentării cu gaze naturale pentru clienţii casnici şi non-casnici din zona menţionată se va face începând cu data de 26 aprilie, orele 19.00, în condiţiile în care lucrările de mentenanţă realizate de către Transgaz Mediaş vor respecta planificarea iniţială.

În acest interval, pentru evitarea producerii unor evenimente nedorite, rugăm clienţii să verifice că aparatele de consum sunt închise, inclusiv aparatele automatizate şi cele cu flacără de veghe.

În momentul în care se va face realimentarea cu gaz, în cazul în care clienţii simt miros de gaze, sunt rugaţi să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acţioneze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice şi, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale“, se arată într-un comunicat trimis de Distrigaz.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite