Paşte pe ritmuri trepidante în cluburile din Prahova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cluburile prahovene se întrec în petreceri în mini-vacanţa de Paşte. Iepuraşi sexy, muzică bună, promoţii şi surprize sunt doar câteva dintre atracţiile serilor din acest weekend.  

În Club Versus din Ploieşti, startul petrecerilor se dă încă din această seară, de la ora 22.00, cu „Love House Music". Line-up-ul este asigurat de Mahony, Raoul Russu, Jay Bliss, iar warm-up-ul de Adonis.

La Sky Club Păuleşti, unul dintre cele mai noi şi mai futuriste cluburi din Prahova, vineri este

„Fashion wewkend". Prezentările de lenjerie intimă din colecţia de primăvară-vară 2011, make-up şi hairstyle vor fi susţinute de cei mai sexy iepuraşi.

În Club OK din Ploieşti, sâmbătă, debutează „Balul Primăverii". Petrecerea se adresează celor care ştiu despre ei că au stofă de Miss sau Mister. Câştigătorii vor avea parte de premii consistente. Warm-up-ul este asigurat de Awesome.

În Club Level One din Brazi, duminică seară vin nişte invitaţi speciali Jay Ko & Jayraa, care vor conduce de la pupitrul dj-ului o seară cu totul specială.

Petreceri nebune

Club Aligenis promite că nu veţi uita prea curând nopţile de 24 şi 25 aprilie. Nu ar trebui să lipsiţi pentru că iepuraşul pune absenţe. Fetele au intrarea liberă, iar muzica bună, promoţiile şi atmosfera vor contribui din plin la o petrecere pe cinste.

„Easter Party" din Club No Limit Aluniş se dă duminică, iar invitaţi speciali sunt iepuraşii sexy.

DJ Mihai, MC Onny şi DJ Paulin se vor ocupa de muzica bună.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite