Paște „last minute“ pe Valea Prahovei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ploieștenii sunt în căutarea celor mai bune oferte de Paște. Foto Dana Mihai
Ploieștenii sunt în căutarea celor mai bune oferte de Paște. Foto Dana Mihai

Dacă nu v-ați rezervat un pachet pentru petrecerea sărbătorilor pascale, timpul nu este pierdut. Hotelurile și pensiunile vin cu oferte last minute, foarte avantajoase, la hoteluri și pensiuni de pe Valea Prahovei

Agențiile de turism din Ploiești sunt pline încă de la primele ore ale dimineții cu întârziații care nu au apucat să-și rezerve un pachet pentru vacanța de Paște. Este și o strategie bună, pentru că pachetele au prețuri în scădere, iar la aceeași bani pe care i-ar fi plătit în urmă cu o lună, clienții primesc și servicii suplimentare, precum accesul gratuit la piscină, jacuzzi ori sălile de fitness ale hotelurilor.

„Am fost aglomerată și nu am apucat să-mi rezerv nimic pentru Paște. Am avut surpriza să găsesc oferte mult mai ieftine decât cele de la începutul lunii. Cred că voi opta pentru 3 nopți la Bușteni, la un hotel foarte bun, cu 280 de lei de persoană", ne-a spus Camelia Ivan, o ploieșteancă ce frunzărea ofertele dintr-o agenție. În acest pachet sunt incluse 3 nopți de cazare, în cameră dublă, cu mic dejun, o masă festivă, precum și un meniu tradițional, în ziua de Paște.

Fie că vorbim de Sinaia, Bușteni sau Predeal, cel mai ieftin pachet pleacă de la 270 de lei, al două stele, și poate ajunge până la 700 de lei, de persoană, la patru stele.

Oferte speciale

Extra-serviciile nu sunt delor de neglijat. La Clubul de Golf „Lac de verde" din Breaza, de exemplu, un loc de 340 de lei de persoană, în perioada 13-16 aprilie, vine cu câteva bonusuri care pot face diferența: un voucher de masaj de relaxare, o baie cu plante aromatice și hidromasaj, acces la saună, fitness și jacuzzi, dar și o lecție de inițiere în golf, cu profesor și echipament oferit gratuit de club.

După același principiu, în Azuga, la Hotelul „Lux garden", de 5 stele, la două nopți plătite, se oferă una gratuită și acces la centrul SPA, unde puteți face saună umedă sau uscată, aromaterapie sau cromoterapie. Prețurile sunt personalizate, în funcție de numărul de zile și serviciile achiziționate.

Și varianta unui Paște cu prietenii poate fi o alegere foarte bună pentru buzunar. Majoritatea pensiunilor de pe Valea Prahovei oferă o reducere de 10% la grupuri de cel puțin 10 persoane.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite