Partidul lui Dan Diaconescu se laudă cu 62 de consilieri locali şi 4 primari în Prahova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răzvan Tănase şi Radu Socoleanu
Răzvan Tănase şi Radu Socoleanu

Profitând de faptul că în ultimele şase luni de mandat nu mai pot fi înlocuiţi din funcţii, mai mulţi consilieri locali prahoveni au semnat, recent, adeziuni la Partidul Poporului. Liderii filialei se laudă, nu foarte convinşi, şi cu patru primari

După ce au refuzat să semneze protocolul naţional de fuziune prin absorbţie cu UNPR, reprezentanţii filialei PIN Prahova au anunţat, miercuri, că au trecut, prin adeziuni individuale, la Partidul Poporului Dan Diaconescu. Conducerea organizaţiei judeţene PPDD se laudă acum că numărul membrilor este în curs de creştere de la 7.000 la 8.500.

Printre cei aproape 1.500 de membri care au început să semneze adeziuni în aceste zile se numără şi 12 consilieri locali, în municipiul Câmpina, oraşul Boldeşti Scăeni şi comunele Şirna, Râfov, Fântânele, Ştefeşti şi Valea Doftanei. Liderul PPDD Prahova, fostul viceprimar al Ploieştiului Radu Socoleanu, spune că în formaţiunea politică s-au înscris, în ultima perioadă, alţi 50 de consilieri locali, veniţi din PSD, PNG şi PNŢCD. Acesta a precizat, mai timid, şi că patru actuali primari prahoveni vor candida în vară din partea PPDD.

„Filiala PPDD va fi întărită cu oameni de valoare. Avem confirmarea de la toate organizaţiile că această trecere de la PIN va fi făcută fără probleme. Nu sunt tensiuni în organizaţiile interne, noii membri s-au integrat foarte bine. Mulţi din actualii consilieri locali vor fi candidaţii pentru funcţiile de primari. Ne dorim foarte mult Primăria la Boldeşti Scăeni, pentru că este un oraş unde avem o organizaţie puternică. Vom avea candidaţi şi liste complete pentru toate funcţiile publice la aceste alegeri locale“, a declarat Radu Socoleanu, care a afirmat că nu va candida la Primăria Ploieşti, după ce şi-a încercat norocul în 2008, din partea PNG.

„Colegii nu au fost de acord cu politica dusă de UNPR. În urma votului dat de majoritatea membrilor din Prahova, am hotărât să nu urmăm acel protocol naţional de fuziune. Am găsit înţelegere aici“, a explicat şi Răzvan ionuţ Tănase, fostul preşedinte al PIN Prahova, care acum a devenit vice la organizaţia PPDD.

Vestea că PPDD se întăreşte cu primari şi consilieri locali a fost tratată cu indiferenţă de mulţi din liderii partidelor rivale din Prahova, care susţin că au dubii că cifrele avansate sunt reale.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite