Partidele politice prahovene întâmpină 1 Mai cu serbări câmpeneşti, mici şi bere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu puţin timp înainte de începerea campaniei electorale, formaţiunile politice au mobilizat în Prahova câteva mii de susţinători care vor participa la serbările câmpeneşti organizate de 1 mai

Filialele locale ale USL şi PDL au pregătit mai multe serbări câmpeneşti în oraşele şi comunele prahovene, cu ocazia zilei de 1 mai. Cu puţin timp înainte de lansarea oficială a campaniei electorale, picnicurile vor avea două roluri importante pentru formaţiunile politice, şi anume strângerea relaţiilor în rândul membrilor de partid şi susţinătorilor, ca un soi de team-building făcut la iarbă verde, dar şi „arătarea muşchilor“ în faţa partidelor rivale.

De exemplu, la PSD, mai multe organizaţii locale din Prahova îi invită de 1 Mai pe membrii de partid şi simpatizanţii USL la serbări câmpeneşti cu mici şi bere. „Dacă, în alţi ani, se organiza o manifestare mare, la care luam cu toţii parte, acum organizaţiile locale au decis să se ocupe fiecare în localitatea sa. Vor fi asemenea serbări în multe din oraşele şi comunele judeţului, în toate colegiile parlamentare, în funcţie şi de culoarea politică a primarilor", a declarat pentru „Adevărul" secretarul executiv al PSD Prahova, Rareş Enescu. Unele dintre cele mai ample manifestări sunt programate în comunele Ciorani, Păuleşti, Baba Ana şi oraşele Mizil, Boldeşti Scăeni şi Vălenii de Munte. Serbările vor fi precedate de meciuri de fotbal demonstrative şi/sau de concerte de muzică populară.

image
image

Cele mai multe astfel de manifestări vor avea loc în colegiul uninominal 8, din zona Mizil - Ciorani - Baba Ana, reprezentat în Parlament de deputatul Adrian Năstase, colegiu unde PSD are cel mai mare număr de primari din judeţ.

La Câmpina, filiala locală a PDL va organiza un grătar în aer liber în zona Fântâna cu cireşi, singura din oraş amenajată şi autorizată pentru grătar în aer liber, conform informaţiilor oferite de primarul municipiului, Horia Tiseanu, preşedintele organizaţiei locale de partid, care a anunţat că va fi o reuniune a celor din PDL Câmpina şi că nu este vorba despre o serbare în cadrul căreia filiala locală democrat-liberală să împartă mici şi bere locuitorilor, informează Mediafax.

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Prahova despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla în timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012. 

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite