Parastase în lanţ pentru Mădălina Manole FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Petru Mircea a anunţat că va ridica la mormântul "fetei cu părul de foc" un monument funerar din marmură. Ieri, acesta i-a făcut fostei sale soţii un alt parastas de un an. Socrii săi nu au fost prezenţi la slujba de pomenire de la cimitirul Bolovani.

Două parastase de un an, în mai puţin de o săptămână, pentru „fata cu părul de foc". După ce sâmbăta trecută soţii Manole i-au făcut fiicei lor o slujbă de pomenire la mormânt, ieri (astăzi) şi văduvul artistei a făcut acelaşi lucru. Însoţit de tatăl său, naşii de cununie şi de câteva rude apropiate, Petru Mircea şi-a făcut apariţia la Cimitirul Bolovani din Ploieşti la orele prânzului, cu braţele încărcate de trandafiri şi crizanteme.

image

VEDEŢI AICI MAI MULTE FOTOGRAFII DE LA A DOUA SLUJBĂ DE POMENIRE

Trei bodyguarzi vânjoşi nu s-au dezlipit de "Puiu", pe tot parcursul slujbei de pomenire, aceştia fiind angajaţi pentru a-l feri de furia socrilor, care, de altfel, nu au apărut la cimitir. Compleşit de emoţii, Petru Mircea cu greu şi-a putut abţine lacrimile. A mângîiat crucea şi a îngenunchiat lângă locul unde-şi duce somnul de veci fosta sa soţie.

Un preot din Bucureşti a sfinţit bucatele pregătite pentru parastasul de un an, care au fost apoi împărţite unor sărmani care şi-au făcut apariţia în număr destul de mare la mormântul artistei. „Cozonacul nu e de casă, e sigur cumpărat de la magazin. Trebuia să-i facă ceva foarte bun. Şi coliva nu e foarte gustoasă, arpacaşul nu a fost fiert destul. Soţul trebuia să vină la parastasul făcut de părinţi, nu să aibă parte sărmana fată de două pomeni de un an", a spus Valentina Damian, una dintre femeile care au primit pomană de la Petru Mircea.

Monument funerar din marmură

Văduvul Mădălinei Manole a făcut declaraţii abia la finalul slujbei, la ieşirea din cimitir. A promis că astăzi, pe 14 iulie, la un an de la moartea soţiei sale, va veni din nou la mormânt, pentru a-i aprinde lumânări. „Mă simt ca şi cum aş fi  îngropat-o din nou(...) Nu am discutat cu socrii mei, eu vin la mormânt, nu mă interesează ce spun ei. Oamenii au fost manipulaţi de presa de scandal. Nu vreau să le transmit nimic, doar sănătate", a declarat fostul soţ al „fetei cu părul de foc".

Acesta a spus că îi va ridica soţiei, zilele următoare, un monument funerar din marmură albă. „Eu ştiu că vor face o lucrare foarte valoroasă, că a dat mulţi bani pentru cruce, bordură şi ce mai face el acolo. El trebuie să semneze o declaraţie pe propria răspundere pentru pentru monumentul funerar, ca să nu fie apoi probleme cu părinţii şi să se certe între ei", a precizat Adina Cârmanciu, administrator la Cimitirul Bolovani din Ploieşti.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite