Părăsit de soţie, un prahovean s-a răzbunat abandonându-şi copiii în stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din oraşul Urlaţi şi-a lăsat în stradă cei doi copii minori, după ce mama acestora a părăsit domiciliul. Prahoveanul a încercat să „paseze“ copiii soacrei, iar când a fost refuzat a decis să-i lase, pur şi simplu, pe marginea drumului

Duminică noapte, în jurul orei 22.00, un bărbat din oraşul Urlaţi s-a prezentat la sediul Primariei Iordăcheanu însoţit de doi copii minori şi a cerut să fie însoţit la domiciliul soacrei sale pentru a-i lasa în grijă minorii. El şi-a justificat gestul prin faptul că soţia lui, mama copiilor, a plecat de la domiciliul comun şi nu a mai revenit.

Poliţiştii l-au însoţit pe bărbat la casa soacrei sale, însă aceasta a refuzat să întreţină cei doi minori, argumentând că aceştia ar trebui să rămână în grija părinţilor. Nemulţumit, bărbatul i-a abandonat pe marginea D.J. 102 C şi a plecat.

Poliţiştii au sesizat Direcţia Pentru Protecţia Copilului Prahova, cei doi copii în vârstă de doi, respectiv patru ani, fiindu-le încredinţaţi reprezentanţilor acestei instituţii.

Cercetările sunt continuate în vederea clarificării situaţiei, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşitii infracţiunii de abandon de familie, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite