PROIECT: Primăria le promite subvenţie la căldură ploieştenilor de la case

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce-a promis încă din vara lui 2011 că analizează situaţia, conducerea Primăriei Ploieşti a programat o dezbatere pe tema acordării de subvenţii la încălzire şi pentru locuitorii de la case, pe modelul celei la agent termic

Săptămâna viitoare, reprezentanţii administraţiei ploieştene au programat o dezbatere legată de posibilitatea de a acorda o subvenţie de la bugetul local pentru locatarii de la case. Invitaţia a fost lansată de primarul municipiului, Andrei Volosevici, pentru consilierii locali, discuţia fiind programată miercuri, de la ora 12.30, la Palatul Administrativ.

„În cadrul acestei întâlnirii se vor analiza posibilităţile juridice şi financiare  de a putea  oferi subvenţii la gaze pentru ploieştenii care locuiesc la case“, se arată în comunicatul trimis de Primărie.

Propunerea nu este deloc una nouă. Proiectul a fost anunţat încă de anul trecut, în mijlocul discuţiilor legate de subvenţionarea gigacaloriei de la bugetul local pentru cei care stau la bloc. La acea vreme, primarul Andrei Volosevici a declarat că ar fi corect ca şi ploieştenii de la case să aibă parte de subvenţie, mai ales că tarifele la gaze sunt mai mari decât la agent termic.

De atunci, însă, vreme de aproape un an, proiectul a fost abandonat. Sau, cel puţin, nu s-a mai auzit nimic despre el în afara Primăriei. Coincidenţă sau nu, cu puţin timp înainte de alegerile locale, discuţiile sunt reluate. Cât de serioasă este propunerea ne vom convinge miercuri, după dezbatere.

Mai multe amănunte pe această temă:

Subvenţie (şi) pentru ploieştenii care locuiesc la casă

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite