PRAHOVA Drumuri închise şi trafic restricţionat din cauza zăpezii UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto captură YouTube
Foto captură YouTube

După ce sâmbătă mai aveau de deszăpezit o singură şosea, reprezentanţii Consiliului Judeţean au anunţat că, din cauza ninsorilor de peste noapte, cinci drumuri sunt închise, duminică, iar pe multe altele se circulă cu restricţii

ORA 18.02:

Traficul auto de peste 7,5 tone a fost restricţionat pe DN 1 (de la Bărcăneşti până la limita cu judeţul Ilfov) şi pe Centura Ploieştiului sau DN 1A (de la Cartier Ploieşti Vest până la Buftea).

Ora 12.00:

IPJ Prahova a anunţat că, la prânz, numărul drumurile judeţene închise a ajuns la cinci. Astfel, sunt blocate DJ 100 C (Mizil-Fulga-Sălciile), DJ 102 D (Mizil - Baba Ana - Boldeşti Grădiştea), DJ 102 H (Mizil - Amaru), DJ 146 (Măgula-DN 1D) şi DJ 102 N (Parepa-DN 1D).

DN 1D rămâne blocat pe raza judeţului Ialomiţa. Se menţin filtrele din Albeşti pentru trierea accesului şi Ciorani pentru blocare.

Ora 9.00:

Din cauza ninsorilor şi a viscolului puternic, circulaţia pe mai multe drumuri judeţene  a fost închisă, iar pe altele sunt impuse restricţii. La ora 09,00 erau închise următoarele drumuri judeţene:

DJ 100 C - Mizil - Fulga - Sălciile;

DJ 102 D - Mizil - Baba Ana - Boldeşti Grădiştea;

DJ 102 H - Mizil - Satul Nou;

DJ 100 B - Bărăitaru - Fulga.

Pe restul drumurilor judeţene se circulă în condiţii de iarnă şi se acţionează permanent pentru asigurarea condiţiilor de viabilitate.

Administraţia Naţională de Meteorologie(ANM) a emis o nouă atenţionare meteo de ninsori abundente valabilă şi pentru judeţele din sud, sud - est. Codul portocaliu de ninsori este valabil în perioada 13 februarie, ora 12.00 - 14 februarie, ora 14.00. În intervalul menționat va ninge abundent iar vântul va avea intensificări cu viteze la rafala de până la 55 de kilometri la oră, temporar viscolind şi spulberând zăpada.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite