PNL a anunţat capii de listă pentru alegerile la Consiliul Judeţean Prahova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: PNL Ploieşti
Foto: PNL Ploieşti

Preşedintele PNL Prahova, Mircea Roşca, a prezentat patru dintre candidaţii confirmaţi pe care formaţiunea îi va avea pe listele USL pentru Consiliul Judeţean Prahova

Liderii PNL Prahova au anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă desfăşurată la sediul judeţean, patru dintre candidaţii pe care formaţiunea îi va propune în vară pe lista USL pentru Consiliul Judeţean Prahova. Astfel, primele patru persoane nominalizate sunt Virgil Guran, Ion Luchian, Toma Pinţoiu şi Simona David, informează site-ul de ştiri locale Ploieştiul.eu.

Ultimii doi ocupă şi în prezent funcţii de consilieri judeţeni. În schimb, Guran este candidatul USL la Primăria Câmpina şi membru în structura de conducere PNL Prahova. Cel de-al patrulea nominalizat, Ion Luchian, este fost deputat, timp de două mandate, în perioada 2000-2008.

Simona David este soţia lui Eugen David, primarul din comuna Floreşti, singura localitate din Prahova în care un partid a obţinut, la alegerile din 2008, postul de primar şi toate locurile de consilieri locali. În mod paradoxal, în timp ce era consilier judeţean PNL, doamna David a ocupat pentru foarte scurt timp şi funcţia de preşedinte al Partidului Conservator filiala Prahova.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite