PLOIEŞTI Le intră apă în casă şi nu ştiu la cine să apeleze

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La kilometrul 0 al Ploieştiului, locatarii din blocul Centrul Civic Vest au de suferit, în aceste zile, din cauza infiltraţiilor puternice. Oamenii au cerut ajutorul mai multor instituţii, însă toţi le-au răspuns că nu se ocupă de îndepărtarea zăpezii de pe acoperişuri

Din cauza stratului foarte gros de zăpadă acumulat pe acoperişul clădirii, oamenii de la ultimele etaje ale blocului CC Vest, din centrul Ploieştiului, s-au trezit cu apă în apartamente. Infiltraţiile de apă au distrus tencuiala pereţilor la etajele 7 şi 6, iar pe casa scării, petele au ajuns până aproape de etajul 3. Unde locatarii au avut tavan fals, acesta a fost stricat.

Administraţia a luat decizia de a repara acoperişul când vremea va permite, însă, până atunci, trebuie să îndepărteze toată zăpada strânsă sus. Lucru mai greu, pentru că, aşa cum au aflat locatarii, nicio instituţie de stat nu e specializată în aşa ceva. „Am sunat la pompieri şi mi-au răspuns că ei se ocupă doar de îndepărtarea ţurţurilor, nu şi de zăpada acumulată. Am sunat la Primărie şi la SGU, mi-au spus că n-au oameni şi m-au trimis la operatorul de salubritate, care mi-a dat acelaşi răspuns. Apa a intrat până aproape de etajele inferioare. Timp de câteva zile a curs în continuu“, ne-a povestit Ioan Cârstoiu, preşedintele de asociaţie de la CC Vest.

„A curs patru zile în şir. În baie am tavan fals, s-au udat plăcile, s-au umflat şi au căzut peste mine în cadă. Fata din apartamentul de deasupra spune că are pereţii distruşi. La noi de mai multă vreme, când plouă, sunt probleme cu infiltraţiile“, a povestit şi Liliana Alexe, o bătrână care locuieşte la etajul 6.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite