Optimism în tabăra campioanei Asesoft Ploieşti după eşecul cu Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CSU Asesoft a trecut peste eşecul din capitală, împotriva Stelei, şi se pregăteşte acum pentru un final dificil de retur.

Următoarea ţintă este meciul de duminică cu BC Mureş, un test important în faţa fanilor, care trebuie câştigat pentru a conferi liniştea necesară înaintea unei perioade încărcate.

Trei partide mai despart campioana de confruntarea revanşă cu Steaua, din semifinalele Cupei. Până atunci, Burlacu şi compania au un obiectiv clar - câştigarea tuturor meciurilor rămase din acest retur, şi accederea în playoff de pe prima treaptă a ierarhiei.

Vladimir Arnautovic, antrenor CSU Asesoft: "Nu a căzut bine nimănui eşecul cu Steaua. Nu am avut maturitatea necesară pentru a ne apropia victoria în prelungiri, iar lipsa experienţei s-a văzut la unii jucători. Nu am făcut un meci rău din punct de vedere defensiv, dar în atac am avut procentaje slabe, atât la aruncările din spatele semicercului, cât şi la libere. Nu ne gândim la revanşă, tratăm totul sistematic. Urmează meciul cu BC Mureş, o echipă bună în acest an care va încerca să ne pună probleme. Trebuie să câştigăm toate partidele rămase, iar după aceea ne putem gândi şi la Cupa României."

csuasesoft.ro

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite