Opt trasee RATP vor circula deviat joi după-amiază, la Ploiești

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bulevardul se închide de la intersecția cu str.Tache Ionescu până la intersecția cu strada Vasile Milea
Bulevardul se închide de la intersecția cu str.Tache Ionescu până la intersecția cu strada Vasile Milea

O paradă de costume care se va desfășura pe Bulevardul Republicii, în cadrul Festivalului Elenismului, de la Ploiești, va devia temporar mai multe trasee RATP.

Circulația  autovehiculelor va fi oprită pe  Bd. Republicii, de la intersecția cu str.Tache Ionescu până la intersecția cu strada Vasile Milea, în intervalul 17.30 - 18.30.

Troleibuzele din traseelor 202 și 44 vor fi înlocuite cu autobuze. În consecință, traseele cu parcurs în zona menționată vor circula deviat. Pe sensul spre Centru, traseu normal până la str. Gheorghe Lazăr, apoi Nicolae Bălcescu, Ștefan Greceanu, Erou Călin Cătălin și de la Hale Coreco ruta normală; pe sensul spre Sud  se va circula în mod similar.

„Festivalul Elenismului din România" se desfășoară la Ploiești. Vezi programul!

Traseele 35 și 35b vor face stație în centru la Faredo după care din str. Gh. Gr. Cantacuzino traseu normal spre Vest.

Traseul 39b parcurge str. I.L.Caragiale, Vlad Țepes, Cuza Vodă, Vasile Lupu, Carpați până la Hale Coreco. Celălalt sens de deplasare nu se modifică.

Traseele 7 și 22/22b pe sensul spre Dorobanțu/Bariera Unirii: din str. Tache Ionescu, Piața Victoriei,  Gh.Lazar iar de la Muzeul Petrolului traseu normal. Pe sensul spre Bariera Rudului traseul 7 va circula de la Hale Coreco pe strada Carpați, Vasile Lupu, Trei Ierarhi, I.L.Caragiale cu stație la Faredo și din Rudului traseu normal. La traseele 22/22b sensul de întoarcere spre Pod Înalt nu se modifică.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite