Operatorul de salubritate din Ploieşti va fi luat la bani mărunţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Săptămâna aceasta se va forma o comisie la nivel local care va verifica modul în care firma de salubritate din Bucureşti îşi face treaba în municipiu.  

După o serie de probleme care au iscat discuţii aprinse la Ploieşti, administraţia locală a decis că este momentul să verifice în ce mod îşi desfăşoară activitatea operatorul de salubritate Rosal, societatea comercială aparţinând omului de afaceri Silviu Prigoană.

„O să cer să se formeze o comisie la nivel local care să demareze controale la operatorul de salubritate", a declarat primarul Ploieştiului, Andrei Volosevici.

Gunoiul, mai scump

La ultima şedinţă de Consiliu Local s-a supus aprobării majorarea tarifelor practicate de către Rosal pentru serviciul de salubritate. Conducerea firmei a luat decizia să scumpească preţurile ca urmare a modificării taxei pe valoarea adăugată, de la 19 la 24%.

În urma votului, s-a decis ca tarifele să fie actualizate, acest lucru însemnând preţuri şi mai mari pentru ploieşteni.

Firma Rosal a fost desemnată pentru a face curăţenie în Ploieşti tocmai, pentru că practica tarifele cele mai mici, la începutul acestui an.

La doar câteva săptămâni de la câştigarea licitaţiei, au început însă, să apară şi primele probleme, respectiv lipsa pubelelor, care aparţineau vechiului operator de salubritate şi solicitarea unei taxe suplimentare pentru închirierea de containere.

Pentru ultimele noutăţi din Ploieşti, click pe poza de mai jos

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite