Omagiu adus Mădălinei Manole tocmai din Germania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Raluca Gergely a venit de Sfânta Marie, ziua onomastică a artistei, la mormântul acesteia din Ploieşti. Tânăra i-a adus flori, candele şi doi îngeraşi de marmură care să-i arate dragostea şi admiraţia pe care i le-a purtat tot timpul.

A crescut cu melodiile Mădălinei Manole, a fost la zeci de concerte ale acesteia prin ţară şi are tot atâtea autografe.

Raluca Gergely, o româncă din Sighişoara, dar stabilită de ani buni în Germania, în orăşelul Spaichingen din apropiere de Stuttgart, este ceea ce se poate numi un fan adevărat al unui artist. A adunat teancuri de ziare cu articole despre evoluţia artistică a Mădălinei, dar şi evoluţia acesteia în timp, căsătoriile cu Şerban Georgescu şi Petru Mircea sau apariţia în viaţa ei a bebeluşului.

„Când am auzit că s-a sinucis, nu am fost în stare de nimic trei zile. Nici la serviciu nu am putut să merg şi pur şi simplu aş fi luat imediat avionul ca să vin în România. Dar nu a fost posibil", spune Raluca cu multă emoţie.

A urmărit detaliile tragediei

Şi-a plănuit din timp călătoria şi a ales un moment semnificativ, fie o lună de la moartea Mădălinei Manole, adică 14 august, sau ziua onomastică a acesteia, 15 august, având în vedere că numele real al artistei era Anca Magdalena.

A venit duminică de două ori, în numai câteva ore, la mormântul din cimitirul Bolovani din Ploieşti, cu flori, candele şi doi îngeraşi care să-i arate dragostea şi admiraţia pe care i le-a purtat tot timpul. Ştia totul chiar şi despre băiatul care îngrijeşte monumental funerar, un orfan din oraş, plătit de familie.

„Am urmărit din Germania toate emisiunile despre Mădălina şi am citit şi pe internet. Ştiu cum îi cheamă pe toţi, soţul, mama Mădălinei, preşedintele fan clubului, l-am văzut la televizor şi pe copilul care stă la mormânt, parcă sunt şi cunoscuţii mei", spune Raluca.

Tânăra i-a lăsat chiar şi câţiva bani băiatului, pentru ca să-i mai aprindă fetei cu părul de foc şi zilele următoare lumânări, iar acesta i-a arătat o poezie scrisă şi adusă pentru Mădălina de un fan din Reşiţa.

Raluca a fost impresionată şi de atmosfera creată de fanii artistei care nu contenesc să-i aducă flori, scrisori, lumânări şi jucării de pluş la mormânt. „Voi veni şi anul viitor, negreşit. Nu îmi vine să mai plec, aş sta aici toată ziua, dar trebuie să ajung acasă. Sunt puţin mai liniştită acum", a încheiat Raluca, cu un nod în gât, vizita pentru care a străbătut 2.000 de kilometri. 

Pentru ultimele noutăţi din Ploieşti, click pe poza de mai jos

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite