Oferte pentru petrecerea Paştelui pe Valea Prahovei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În speranţa că vor atrage mai mulţi clienţi ca anul trecut, hotelierii şi proprietarii de pensiuni de pe Valea Prahovei au scos la vânzare, pentru mini-vacanţa de Paşte, pachete turistice pentru toate buzunarele.

Cele mai tentante oferte, destinate grupurilor mai mari, vin din partea celor care închiriază la cheie vile şi pensiuni. De exemplu, „Casa Frida" din Buşteni, oferă cazare în  cinci camere dotate cu baie proprie, living, bucătărie complet utilată şi acces la internet wireless. Locaţia este ideală pentru grupuri de 10 - 12 persoane. Închirierea integrală a vilei, în perioada 22-26 aprilie, costă 2.000 de lei.

Gradul de ocupare, sub aşteptări

„Hotel Silva din Buşteni, cotat la trei stele, are două oferte pentru sejururi de trei, respectiv patru nopţi, cu mic dejun şi masă festivă. Pentru 22-25 aprilie, turiştii trebuie să scoată din buzuare între 250 şi 300 de lei, de persoană. Cei care vor şi un mic cadou de Paşte, pot opta pentru Pensiunea «Camelia» din Sinaia, unde cu 280 de lei de persoană au parte de mic dejun şi de surprize", a declarat Gabriela Ciobanu de la agenţia „Europa Travel". Turiştii care vor să ajungă la Gura Diham, de Paşte, trebuie să plătească 330 de lei, de persoană, pentru trei nopţi de cazare, sumă în care intră şi o masă festivă cu orchestră, DJ şi program artistic.

Chiar dacă ofertele pentru petrecerea Paştelui au fost lansate încă din primele zile ale acestui an, până în prezent, au fost rezervate mai puţin de 30% din spaţiile de cazare existente în staţiunile montane de pe Valea Prahovei.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite