Oferte pentru petrecerea Crăciunului şi Revelionului pe Valea Prahovei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
foto arhiva Adevarul
foto arhiva Adevarul

Proprietarii de pensiuni şi hotelierii de pe Valea Prahovei au săltat preţurile pentru pachetele turistice de Crăciun şi Revelion.

De exemplu, turiştii care vor să petreacă zilele de Crăciun la Hotel „Rina" din Sinaia, cotat la trei stele, cu 242 camere decorate în stil occidental, vor trebui să scoată din buzunare 549 de lei, fiecare. În tarif intră trei nopţi de cazare, mic dejun şi o cină festivă, precum şi participarea la un spectacol ocazionat de sosirea lui Moş Crăciun. Clienţii vor avea acces gratuit la parcare şi la piscină. Pentru perioada Revelionului, tarifele cresc substanţial. Doritorii vor plăti 1.500 de lei, de persoană, pentru patru nopţi de cazare, cu trei cine festive, mic dejun şi programe artistice organizate în nopţile de 31 decembrie şi 1 ianuarie.

Vile „la cheie" pentru Revelion

Mai avantajate vor fi grupurile de turişti care caută să închirieze vile „la cheie". Spre exemplu, Vila „Albă ca Zăpadă" din Sinaia poate fi închiriată toată pentru cinci zile, de Revelion, cu 1650 euro. Unitatea de cazare are cinci camere. Printre facilităţile oferite de proprietari la cazare sunt menţionate: internet prin cablu, parcare, grădină, acces la bucătarie, sală de mese,  living, încălzire centrală, baie proprie şi televizor. Ceva mai ieftin ies turiştii care nu vor sa se cazeze în staţiunile montane, dar care optează pentru petrecerea nopţii din ani într-un local din zonă. Restaurantul „Cetatea Dorului" îi aşteaptă pe doritori să ciocniţi un pahar de şampanie în cadrul petrecerii organizate la cumpăna dintre ani, pentru care vor plăti doar 100 de lei, de persoană.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite