Oferte last-minute avantajoase pentru ploieştenii care vor să plece în vacanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele mai căutate destinaţii sunt Bulgaria şi litoralul românesc. Reprezentanţii agenţiilor de turism spun că nu vor scumpi pachetele turistice în perioada următoare de teamă să nu-şi piardă clienţii.

Ploieştenii care încă nu s-au hotărât unde să-şi petreacă vacanţa vara aceasta au de unde alege. Agenţiile de turism au oferte avantajoase atât pentru destinaţiile interne, cât şi pentru cele externe. Agenţia Eurotravel TGV are un pachet ultra last minute pentru hotel Atlas de patru stele din  staţiunea bulgară Nisipurile de Aur.

Aici, un sejur de şapte nopţi all inclusive costă 366 de euro, iar pentru familiile cu doi copii, acestea nu trebuie să plătească în plus. La un hotel de trei stele plus în Nisipuri, preţul este de 42 de euro de persoană pe noapte în regim all inclusive. „Cele mai multe solicitări le-am avut pentru staţiunea bulgară Albena, unde am vândut tot ce aveam, iar acum ploieştenii profită de ofertele hotelierilor din Nisipurile de Aur. Vânzare bună avem şi pentru programul intern <<Hai la băi>> care este adresat în special persoanelor care suferă de diferite afecţiuni", ne-a declarat Georgian Ştefan, agent turism Eurotravel TGV.

Nu se scumpesc pachetele turistice

 Deşi TVA-ul a fost majorat din această lună cu cinci procente, operatorii de turism spun că nu vor creşte preţul pachetelor turistice. „Nu vom majora tarifele pentru clienţii noştri în perioada următoare", ne-a declarat Florin Paraschiv, directorul agenţiei Bibi Touring. Pentru luna iulie, agenţia are preţuri avantajoase la hotelurile de pe litoralul românesc şi din Grecia.

Cinci nopţi de cazare cu mic dejun inclus la un hotel de patru stele în Mamaia costă 1.650 de lei, iar un sejur de şapte nopţi în regim all inclusive la un hotel de trei stele plus în Grecia este 299 de euro de persoană. Preţul include transportul cu avionul şi transferul de la aeroport la hotel şi înapoi la aeroport.

Pachet pentru tratament

Oferta „Hai la băi" include localităţi din România precum Băile Herculane, Olăneşti, Băile Tuşnad, Călimăneşti Căciulata, Eforie Nord, Sovata sau Slănic. Pachetul de servicii cuprinde şase nopţi cazare, pensiune completă, minimum cinci zile de tratament şi o consultaţie medicală la sosire. Cel mai ieftin sejur costă 575 de lei, iar cel mai scump 690 de lei.

Pentru ultimele noutăţi din Ploieşti, click pe poza de mai jos

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite