Ocupații de weekend pentru un ploieștean. A amenințat trecătorii cu toporul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă Adevărul
Foto arhivă Adevărul

Polițiștii de la Secţia 4 din Ploieşti au fost chemați duminică pe strada Amzei din oraș, unde un bărbat ameninţa trecătorii cu un topor. Mai mult, acesta a lovit un trecător cu partea neascuțită a armei și s-a dat în spectacol în cartier. Agresorul a fost reținut și riscă arestul preventiv.

Suspectul este un tânăr în vârstă de 26 de ani, din Ploieşti. Din primele verificări, a rezultat că s-a enervat în urma unui conflict avut cu un vecin. De nervi, acesta a luat un topor din curtea locuinţei şi a ieşit pe stradă, unde a ameninţat mai mulţi trecători.

Totodată, el a lovit un bărbat cu partea neascuţită a toporului.

Întrucât nu prezenta răni grave, bărbatul lovit a refuzat acordarea de îngrijiri medicale, el rezervându-şi dreptul de a se prezenta ulterior la medicul legist.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice, lovire sau alte violenţe, ameninţare, şi port fără drept al unui obiect confecţionat pentru lovire.

Suspectul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, el urmând a fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite