Octombrie veritabil. Vremea se răcește în Prahova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În sfârşit, vine toamna în toată România
În sfârşit, vine toamna în toată România

După câteva zile cu temperaturi de până la 22 de grade, vremea își intră în normalul acestei perioade și se răcește treptat

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie, vremea se va menține mai caldă decât normalul perioadei până în 22 octombrie. În a doua parte a intervalului, în Muntenia, temperaturile se vor situa în apropierea mediilor climatologice și vor scădea până la 15 - 16 grade Celsius (maximele) ziua și 4-6 grade noaptea.

Probabilitatea de ploaie va fi redusă pentru partea de câmpie a regiunii, iar în zona deluroasă sunt de așteptat ploi slabe în primele zile și în a doua parte a intervalului.

Îngheț la munte

În zonele montane, vremea va avea o tendință generală de răcire, mai pronunțată între 22 și 24 octombrie, când atât maximele cât și minimele vor scădea cu 8-10 grade. În a doua parte a intervalului sunt de așteptat temperaturi normale pentru această perioadă a anului și care, în medie, nu vor mai depăși la valorile maxime 8 grade, în timp ce minimele vor fi în apropierea limitei înghețului.

Va ploua în primele două zile, când vor fi averse și, posibil, pe arii restrânse, cantități mai importante de apă, apoi sunt de așteptat ploi slabe, în a doua parte a intervalului.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite