O victimă încarcerată, într-un accident cu trei mașini, în Câmpina UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un grav accident de circulație s-a petrecut vineri, în jurul orei 10.00, în al doilea municipiu din Prahova. Trei persoane au fost rănite, dintre care una a rămas încarcerată. Și un scuterist a fost rănit de un șofer, la Bucov.

UPDATE ORA 13.00

Victima încarcerată este o femeie de 43 de ani. Din fericire, aceasta a fost găsită conștientă de medici și personalul ISU. „După descarcerare, victima a fost transportată la spitalul din Câmpina pentru îngrijiri medicale. Alte două persoane au ajuns la spital, cu răni ușoare“, ne-a spus Marina Dinu, purtător de cuvânt al ISU Prahova.

O mașină a fost proiectată de un camion într-un copac, pe DN 1A

Potrivit polițiștilor, accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate, la intersecția străzilor Hașdeu cu Kogălniceanu din Câmpina.

ORA 10.40

Trei autoturisme au fost implicate în evenimentul rutier și au fost răniți trei oameni, dintre care o victimă este în situație mai gravă pentru că are nevoie de descarcerare.

Traficul în zonă este restricționat.

Cu doar o jumătate de oră mai devreme, pe DN 1B, în comuna Bucov, un scuterist a fost accidentat ușor de o mașină. În acest caz, circulația nu a fost afectată.

Vom reveni cu amănunte.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite