O tânără angajată la un mall din Ploiești s-a aruncat peste balustradă UPDATE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Incidentul s-a petrecut vineri, la orele prânzului, la mall-ul din centrul Ploieștiului. Tânăra a căzut câțiva metri în gol.

UPDATE 14.30

Tânăra a ajuns la spital în stare de inconștiență, cu traumatism cranio-cerebral și cu o mână ruptă.

„Rănile au fost destul de ușoare pentru un accident de acest fel, dar nu suntem rezervați în privința rănilor de la cap. Investigațiile ulterioare vor arăta gravitatea lor", ne-a spus Daniel Nicolae, șeful Serviciului de Ambulanță Prahova.

UPDATE 13.15:

O tânără de 25 de ani s-a aruncat în gol, de la o înălţime de aproape patru metri, într-un mall din centrul Ploieştiului. Colegele de serviciu povestesc că fata se purta foarte ciudat în ultimele zile. „De când s-a întors din concediu, Corina nu mai vorbea cu nimeni, era foarte supărată, era închisă în ea. Nu a vrut să spună dacă a păţit ceva. Eu am venit cu fata mea, care îi este colegă de serviciu şi a fost chemată să-i ţină locul", ne-a povestit mama unei colege.

Fata lucrează la un magazin de telefoane şi accesorii gsm situat la parterul unui mall din apropierea Palatului Administrativ al Ploieştiului. Ea a căzut peste balustradă, între cele două scări rulante care duc la demisolul imobilului, de la o înălţime de circa patru metri. Cei care au văzut incidentul spun că sunt slabe şanse ca ea să fi alunecat. Angajaţii mall-ului au izolat imediat zona în care fata a aterizat.

image

Click pe imagini pentru fotogalerie

Ora 12.45:

Femeia este angajată în centrul comercial și are 25 de ani. Ea s-a aruncat de la parter la demisol, peste balustradă.

Tânăra este inconștientă.

Vom reveni cu amănunte și fotografii de la locul tentativei de sinucidere.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite