O șicană în trafic s-a încheiat la spital pentru trei prahoveni, iar pentru o mașină în service

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bătăușii au ajuns la spital. Foto arhivă Adevărul
Bătăușii au ajuns la spital. Foto arhivă Adevărul

Trei bărbaţi au ajuns la spital, ca urmare a unui conflict izbucnit pe D.N.1, în zona orașului Băicoi, iar o mașină a fost serios avariată. O femeie a sesizat polițiștii despre faptul că a fost şicanată în trafic în timp ce se deplasa către Ploieşti.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de ordine şi siguranţă publică din cadrul Poliţiei Băicoi, care a constatat că în zona indicată se aflau staţionate pe partea carosabilă două autoturisme şi patru persoane: trei bărbaţi şi apelanta.

Întrucât bărbaţii prezentau urme ale unei agresiuni, au fost transportaţi la spital cu o ambulanţă, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Cercetările au scos în evidență faptul că, în seara respectivă, persoanele menţionate avuseseră un conflict la o discotecă din comuna Scorţeni.

În jurul orei 4.00, când a plecat către domiciliu, apelanta a constatat că este urmărită pe D.N. 1 de un autoturism care o şicana în trafic.

Femeia a oprit şi a mers la autoturismul respectiv, observând că acesta era condus de bărbatul cu care avusese anterior conflictul la discotecă. În aceste împrejurări, între cei trei bărbaţi a izbucnit o altercaţie soldată cu rănirea lor şi avarierea autoturismului condus de unul dintre bătăuși.

Cercetările sunt continuate.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite