O minoră a reclamat că a fost violată de concubinul mamei dintr-un motiv incredibil

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O faptă extrem de gravă, reclamată de o minoră, a pus polițiștii din Prahova pe drumuri. Fata a sesizat faptul că, în ultimii patru ani, a fost violată de concubinul mamei sale. Minora este, în realitate, virgină, iar motivul pentru care a făcut sesizarea este foarte pueril.

Pe 3 august, o minoră în vârstă de 14 ani a sesizat poliţiştii din Ceptura despre faptul că în ultimii patru ani a fost violată în mod repetat de către concubinul mamei sale.

Minora a susţinut că, din anul 2008, în fiecare vară, a fost violată de concubinul mamei sale, ultima dată acest lucru întâmplându-se la începutul lunii iunie 2012.

În baza sesizării a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol, iar fata a fost examinată medico-legal. Concluzia medicului legist a fost una surprinzătoare, pentru că minora este virgină.

Ulterior, fata a declarat că în realitate nu a fost victima infracţiunii de viol, ci a dorit doar să se răzbune pe concubinul mamei sale, deoarece nu este de acord cu anturajul acestuia.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite