O ploieşteancă a fost jefuită de două tinere care pretindeau că vând detergenţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

B. Dochiţa, din Ploieşti, a sesizat poliţiştii despre faptul că a permis accesul în apartament a două tinere, care ofereau spre vânzare detergenţi şi care i-au sustras suma de 250 lei.

Din primele cercetări efectuate, poliţiştii au constatat B. Dochiţa se afla singură acasă, iar la uşa apartamentului au sunat două tinere, care au afirmat că sunt reprezentante ale unui supermarket din Ploieşti şi care ofereau spre vânzare detergenţi.

În timpul discuţiei, una dintre tinere i-a distras atenţia proprietarei pretextând că merge la baie, însă  a mers într-o altă cameră, sustrăgând dintr-o poşetă suma de 250 lei.

După comiterea faptei, cele două tinere au plecat, reclamanta sesizând lipsa banilor după aproximativ o oră.

Din investigaţiile efectuate la departamentul vânzări din cadrul supermaketului respectiv, a fost stabilit faptul că unitatea respectivă nu are agenţi de vânzări care oferă produse la domiciliu în vederea comercializării.

În prezent poliţiştii desfăşoară activităţi de identificare şi depistare a celor două suspecte, urmând ca acestea să fie cercetat penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

Tinerele au următoarele semnalmente:

- aproximativ 23 ani, constituţie atletică, ten închis, înălţime 1,60 m, faţă rotundă, păr negru, lung până la umăr, îmbrăcată cu pantaloni din stofă de culoare neagră;

- aproximativ 23 ani, ten închis, înălţime 1,65 m, faţă rotundă, păr şaten, tuns scurt, îmbrăcată cu pantaloni de culoare închisă şi bluză de culoare albastră.

Pentru ultimele noutăţi din Ploieşti, click pe poza de mai jos

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite