O pensionară din Ploieşti a restituit o borsetă pierdută în care erau 1.650 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie din Ploieşti a găsit în centrul oraşului o borsetă cu 1.650 de lei şi mai multe acte. Deşi majoritatea ar fi făcut exact contrariul şi nici ea nu are o situaţie financiară extraordinară, pensionara ne-a spus că a făcut un gest normal.

Ieri după amiază, Poliţia Municipiului Ploieşti a fost sesizată telefonic de către  o pensionară din Ploieşti, cu privire la faptul că a găsit pe o stradă din zona centrală a municipiului o borsetă ce conţine bani şi documente.

La faţa locului s-a deplasat o patrulă a Secţiei 1 Poliţie, care a verificat conţinutul borsetei, stabilind că aceasta conţinea suma de 1.650 lei şi mai multe acte.

Cercetările efectuate de poliţişti au condus la identificarea, în cursul aceleiaşi zile, a celui care pierduse borseta : un ploieştean în vârstă de 88 de ani, căruia i-au restituit banii şi actele.

Am contactat-o pe femeie, N.I., al cărei nume nu îl vom da publicităţii, după cum şi-a dorit. Modestă şi foarte corectă, ploieşteanca ne-a spus că gestul ei a fost unul foarte normal. "M-am bucurat foarte mult că banii au ajuns înapoi la proprietarul lor, mai ales că am înţeles că soţia dânsului este paralizată şi au mare nevoie de ei. Îmi pare rău, dar nu vreau să apar în presă pentru că ceea ce am făcut este un gest normal", ne-a spus pensionara.

Pentru ultimele noutăţi din Ploieşti, click pe poza de mai jos

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite