O pensionară din Ploieşti a fost tâlhărită, pe stradă, de patru copii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atenţie la oamenii pe lângă care treceţi! O femeie de 68 de ani, din Ploieşti, a fost tâlhărită, ieri, în plină stradă de un grup de copii.

Unul dintre copii a îmbrâncit-o şi a dezechilibrat-o, iar un altul i-a smuls poşeta în care femeia avea acte de identitate, bani şi un telefon mobil. Câteva ore mai târziu, cei patru suspecţi au fost depistaţi.

Este vorba de Roberto Păun, în vârstă de 12 ani şi despre Dănuţ Păun, Andrei Nae şi Costel Nae, toţi trei în vârstă de 13 ani. Aceştia sunt acum cercetaţi penal pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

Pentru a nu deveni victime ale tâlharilor, mai ales acum în preajma Sărbătorilor Pascale când astfel de infracţiuni sunt în creştere, oamenii legii vă sfătuiesc să nu vă afişaţi ostentativ cu obiecte de valoare, să nu vă lăudaţi, mai ales persoanelor necunoscute, ca deţineţi asupra dumneavoastră sau acasă bani ori alte valori, să nu vă lăsaţi atraşi în locuri lăturalnice de către indivizi care oferă spre vânzare diverse produse (de obicei mai ieftine) şi să nu permiteţi persoanelor străine să intre în locuinţa dumneavoastră, indiferent de motivele invocate.

Dacă sunteţi agresaţi, nu aveţi reţineri în a striga pentru ajutor. O astfel de reacţie îl poate determina pe infractor să vă lase în pace şi să părăsească în grabă locul. În cazul în care viaţa vă este pusă în pericol, renunţaţi la bunurile pretinse de agresor.

Dacă aţi fost victima unei astfel de infracţiuni, reţineţi pe cât posibil aspecte privind fizionomia făptuitorilor şi sunaţi la numărul unic de urgenţă „112" pentru a cere sprijinul poliţiştilor.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite