O ghicitoare din Prahova, prinsă la aeroport, în timp ce se pregătea să fugă în Portugalia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Adevărul
Foto Adevărul

O femeie care se dădea ghicitoare nu a prevăzut că polițiștii vor pune mâna pe ea cu doar puțin timp înainte să părăsească România. Falsa ghicitoare a înșelat mai multe persoane, pe care le-a lăsat fără bani și bijuterii.

Luminița are 30 de ani și este din comuna Florești. Sub pretextul ghicirii viitorului, femeia deposeda părţile vătămate de bijuterii sau sume de bani. Astfel, C. Maria a fost deposedată de bijuterii din aur în valoare de 250 lei, S. Cristina, a fost deposedată de bijuterii din aur şi suma de 800 lei, iar H. Roxana a fost deposedată de bijuterii din aur, în valoare de 600 lei.

Poliţiştii au căutat suspecta în judeţele Prahova, Ilfov şi Galaţi. Extinzând cercetările, au aflat că aceasta intenţionează să părăsească teritoriul României, şi au dat-o în consemn la toate punctele de trecere a frontierei.

Luminiţa a fost depistată în aeroport, în timp ce încerca să părăsească România, cu destinaţia Portugalia. Suspecta a fost preluată de o escortă şi condusă la sediul Poliţiei pentru cercetări, faţă de ea fiind luată măsura reţinerii pe bază de ordonanţă, pentru o perioadă de 24 ore. Riscă să fie arestată preventiv pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite