O femeie bolnavă psihic din Câmpina și-a sugrumat tatăl

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie de 46 de ani din orașul prahovean și-a omorât tatăl, la sfârșitul lunii aprilie. După cercetări, autoritățile au stabilit că fiica l-a lovit de mai multe ori în cap pe bătrânul de 85 de ani și l-a sugrumat.

Cadavrul prezenta urme de violenţă în zona capului, astfel că poliţiştii au demarat cercetările sub coordonarea unui procuror. Din primele cercetări, a rezultat faptul că decesul bărbatului ar fi putut surveni ca urmare a unei asfixii mecanice.

Cercetările au arătat faptul că în dimineaţa de 29 aprilie, în jurul orei 9.00, în timp ce se afla la locuinţa comună, fiica decedatului, în vârstă de 46 ani, i-a aplicat acestuia mai multe lovituri cu pumnii în zona capului, provocându-i decesul.

Conflictul dintre tată şi fiică s-ar fi produs pe fondul consumului de alcool şi  a unor afecţiuni medicale de care suferă femeia, procurorul apreciind că sunt întrunite elementele constitutive ale infracţiunii de omor calificat.

Femeia a fost internată într-o instituţie medicală de specialitate, în vederea efectuării unei expertize neuropsihiatrice care va stabili dacă a avut discernământ la momentul comiterii faptei.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite