O bătrână din Urlați a fost bătută și violată de un prieten al fiului său

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Seară de groază pentru o femeie în vârstă din orașul prahovean Urlați. Bătrâna a fost lovită și violată de un bărbat care era prieten cu fiul său. Bruta a fost arestată preventiv.

Polițiștii au fost sesizați în dimineața zilei de 20 mai, de fiul femeii. Din verificările efectuate de poliţişti a rezultat că în seara precedentă, băiatul a venit acasă la mama sa, însoţit de doi cunoscuţi, după care bărbaţii au plecat la discotecă.

În jurul orei 1.00, invocând că i s-a făcut rău, unul dintre cei doi a plecat din discotecă, spunând că merge acasă. În realitate, el a mers la domiciliul prietenului, a pătruns în camera unde dormea mama acestuia, pe care a lovit-o de mai multe ori şi a întreţinut cu aceasta raporturi sexuale împotriva voinţei sale.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de violare de domiciliu şi viol, suspectul fiind reţinut pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă de reţinere.

Ulterior, acesta a fost prezentat instanţei de judecată, care a emis pe numele lui mandat de arestare preventivă pentru 24 de ore.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite