„Nu se poate cu de toate”. Tudor Gheorghe, concert - omagiu lui Caragiale, la Ploiești

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Afișul turneului
Afișul turneului

Pentru că 2012 a fost declarat „Anul Caragiale", Tudor Gheorghe începe un turneu național dedicat lui Nenea Iancu unde altundeva decât la Ploiești. Biletele s-au epuizat de o săptămână!

La 100 de ani de la dispariția lui Caragiale și 160 de ani de la naștere, spiritul caragialesc, atât de zeflemitor, a rămas nealterat de-a lungul timpului, căci lumea de impostori, de escroci, de imorali şi de naivi creată de scriitor la momentul respectiv se transpune incredibil în contextul actualei perioade.

Și cine să ii ofere o manifestare de respect mai originală lui Nenea Iancu decât Tudor Gheorghe?

Ideea s-a concretizat într-un turneu prin țară, prin intermediul căruia maestrul va împărtăși publicului magia creațiilor lui Caragiale, adăugând atingerea sa personală inconfundabilă.

În spatele numelui spectacolului  - "Nu se poate cu de toate" se ascund "câteva versuri moralizatoare, dragi sufletului meu, din poezia mai puțin cunoscută a lui Caragiale", după cum afirmă Tudor Gheorghe.

Artistul va fi acompaniat de orchestra „Iunion", iar orchestrația va fi asigurată de Marius Hristescu.

Turneul începe luni, 1 octombrie, la Ploiești, orașul lui Nenea Iancu fiind primul dintr-o listă de peste 30 de localități unde va concerta Tudor Gheorghe până pe 1 decembrie.

Biletele pentru spectacolul de două ore și jumătate de la Casa Sindicatelor din Ploiești s-au epuizat de o săptămână, iar peste 80 de persoane au cumpărat tichete și pentru locuri în picioare.

Biletele au costat 50 sau 70 de lei.

La concertul de la Ploiești vor ajunge astfel peste 800 de spectatori.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite