Noul consilier pe comunicare al primarului Ploieştiului nu ştie ce se întâmplă în oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorica Roşca
Viorica Roşca

Numită de curând în funcţia de consilier pe comunicare al primarului Andrei Volosevici, bucureşteanca Viorica Roşca are dificultăţi în a da informaţii simple despre evenimentele care au loc în oraş.

Venită la Primăria Ploieşti de pe funcţia de consilier personal al ministrului Finanţelor, Viorica Roşca demonstrează că nu are nicio legătură cu oraşul în care lucrează. Deşi pretinde că doreşte să eficientizeze comunicarea între Primărie şi mass media locală, consilierul nu este capabil să se ridice nici măcar la nivelul predecesorilor săi. Pentru a da o informaţie legată de un târg care se petrece weekendul acesta la Ploieşti, Viorica Roşca ne-a spus că ar trebui să facem o solicitare pe Legea 544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public, considerând că o astfel de întrebare denotă o lipsă de bun-simţ.

Iată ce scria Viorica Roşca în materialul de prezentare la debutul său în această funcţie: „Vă asigur de toată deschiderea şi disponibilitatea mea de a consolida o relaţie profesionistă şi corectă între Primăria municipiului Ploieşti şi mass media locală".

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite