Ploieşti: Nouăţile medicale din întreaga lume sunt prezentate la Sinaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ploieşti: Nouăţile medicale din întreaga lume sunt prezentate la Sinaia
Ploieşti: Nouăţile medicale din întreaga lume sunt prezentate la Sinaia

În aceste zile, la Casino Sinaia, are loc cea de-a XXI-a Conferinţă Internaţională a Societăţii pentru Inovaţie Medicală şi Tehnologie.

Medici din întreaga lume au venit la Sinaia pentru a prezenta noile inovaţii în domeniul tehnologiei şi inovaţiei medicale.
Programul conferinţei cuprinde, printre altele, prezentarea de chirurgie robotică, simulatoare de tehnica chirurgicala, săli de operaţii ale viitorului, precum şi complicaţii ale chirurgiei laparoscopice.

“Acest congres are rolul de a ţine echipa sudată, formată în acest moment din circa 260 de membri răspândiţi în întreaga lume. Practic nu este o societate numeroasă, dar este o societate cu un mare potenţial prin prisma preocupărilor şi prin capacităţile personale ale membrilor ei. Societatea include membri atât din specialităţi medicale clinice cum ar fi chirurgi cât şi cercertători şi producători de echipamente medicale. Societatea a pornit la drum acum 20 de ani considerând ca şi principal scop găsirea de soluţii pentru reducerea traumei chirurgicale, pentru a oferi pacientului mai puţină durere în timpul actului chirurgical”, ne-a declarat  Călin Tiu, preşedintele Conferinţei.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite