Nouă scandalagii din Ploieşti s-au ales cu dosar penal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dispeceratul Poliţiei Ploieşti a fost sesizat ieri prin intermediul apelului de urgenţă 112 de către P. Elena, care reclama faptul că  în zona unde aceasta locuieşte a izbucnit un scandal.

În urma sesizării, la faţa locului s-a deplasat imediat o echipă operativă care a restabilit ordinea şi liniştea publică.

Poliţiştii au demarat o anchetă. Din primele cercetări a rezultat că în jurul orei 17, a avut loc un conflict spontan între P. Florin, P. Adrian, P. Mihai, P. Gabriel, P. Aglaia şi D. Ion, D. Aurel, D. Vasile, D. Gheorghe, toti din localitate, în timpul căruia s-au lovit reciproc. Membrii familiei D. părăsiseră locul încăierării, însă poliţiştii i-au depistat şi i-au condus la sediul Secţiei 1 poliţie Ploieşti împreună cu ceilalţi participanţi la scandal.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de încăierare, infracţiune prevăzută şi pedepsită de art 322, alin. 2 Cod Penal.

În urma conflictului P. Florin a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Judeţean Ploieşti.

În zona respectivă au fost intensificate activităţile poliţieneşti pentru prevenirea unui nou scandal. Cele două grupuri sunt monitorizate de poliţiştii de proximitate pentru prevenirea reizbucnirii conflictului.

Pentru ultimele noutăţi din Ploieşti, click pe poza de mai jos

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite