Nouă hoți de fier din Ploiești, dosare penale pentru... poluare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un grup de persoane prins în flagrant în timp ce făcea săpături la Groapa Ecologică de Gunoi, situată pe Centura de Est a Ploieștiului, va fi cercetat atât pentru furt calificat cât și pentru poluare.

Poliţiştii Secţiei 1 Ploieşti au fost sesizaţi despre faptul că la Groapa Ecologică de Gunoi situată pe centura de Est a municipiului se află mai multe persoane care efectuează săpături .

La faţa locului au fost identificate nouă persoane care efectuau săpături în vederea sustragerii de materiale feroase pe care le depozitau în două atelaje hipo.

Rampa de gunoi se află în conservare din anul 2000 şi este interzis a se efectua săpături întrucât există pericolul poluării mediului înconjurător.

În imediata apropiere se află râul Teleajen, existând pericolul surpării malurilor şi deversării deşeurilor în albia râului.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de "furt calificat", şi "poluare prin evacuarea, cu ştiinţă, în apă, în atmosferă sau pe sol a unor deşeuri sau substanţe periculoase".

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite