„Noaptea muzeelor“ în Prahova. Vezi programul!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Angajații Muzeului Judeţean de Istorie şi Arheologie invită toți prahovenii vineri, 18 mai 2012 și sâmbătă, 19 mai 2012 la o serie de evenimente dedicate atât „Zilei Internaţionale a Muzeelor" cât şi „Nopţii Muzeelor", când toate secţiile muzeale vor permite intrarea publicului în mod gratuit.

Astfel, de „Ziua Internaţională a Muzeelor", programul de vizitare gratuită va fi între orele 09.00- 17.00, iar de „Noaptea Muzeelor" toate muzeele vor avea program nocturn de vizitare,  începând cu ora 19.00 continuând până aproape de miezul nopţii.

Accesul vizitatorilor în expoziția Muzeului Județean de Istorie și Arheologie, pe parcursul programului nocturn, se va face pe baza brățărilor distribuite gratuit în zona centrală a orașului Ploiești.

Citiți aici și despre „Noaptea muzeelor" de la Castelul Peleș

Printre altele, puteți vizita gratuit Muzeul Ceasului, Casa memorială „Nichita Stănescu", Casa Domnească de la Brebu, Muzeul „Nicolae Iorga" din Vălenii de Munte sau Conacul Bellu din Urlați, toate acestea fiind doar câteva dintre cele 20 de secții muzeale care funcționează în subordinea Muzeului Judeţean de Istorie şi Arheologie Prahova.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite