Ploieşti: Traficul feroviar este blocat la Nistoreşti, Prahova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ploieşti: Traficul feroviar este blocat la Nistoreşti, Prahova
Ploieşti: Traficul feroviar este blocat la Nistoreşti, Prahova

Un accident petrecut în urmă cu câteva ore la Niştoreşti a blocat traficul feroviar spre şi dinspre Valea Prahovei

În urmă cu câteva ore, o maşină de teren marca Mercedes a intrat într-un stâlp de pe calea ferată, blocând traficul feroviar în zonă.

La faţa locului s-au deplasat agenţi din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Prahova şi ai Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Prahova care au demarat cercetările privind cauza producerii accidentului.

Din primele estimări se pare că şoferul autoturismului a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de stâlpul căii ferate. Maşina a ajuns pe şinele de tren, însă, din fericire, toţi cei patru ocupanţi ai autoturismului sunt în afara oricărui pericol, doar doi dintre ei suferind leziuni uşoare.

Momentan nu se poate interveni

La această oră, la locul accidentului s-a deplasat un buldozer însă acesta nu poate acţiona decât după ce echipele de intervenţie din cadrul CFR vor întrerupe tensiunea de 27.000 de volţi din reţeaua electrică a călii ferate.

"În prezent sunt trenuri care aşteaptă în staţiile Comarnic, Câmpina, Sinaia şi Ploieşti Vest. După degajarea zonei circulaţia feroviară va putea fi reluată pe cel puţin un fir", spune subcomisarul Mădălin Stroe din cadrul Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Prahova.

Trenurile care tranzitează localitatea Nistoreşti din judeţul Prahova au deja câteva zeci de minute întârziere.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite