Ninge în Prahova! Se circulă în condiții de iarnă pe DN1 A UPDATE FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ploaia s-a transformat în ninsoare în nordul judeţului, unde s-a depus până acum un strat de zăpadă de peste cinci centimetri. Drumarii au fost chemaţi să împrăştie material antiderapant.

ORA 16.15

Ninge în continuare pe Platoul Bucegi, iar pe alocuri zăpada a depășit un metru și a început și viscolul. „În câteva ore, zăpada a crescut de la 40-50 de centimetri până la peste un metru în anumite zone, iar de ceva vreme s-a pornit și viscolul. Este zăpadă foarte multă, frig și ceață", ne-a relatat de pe munte, de la aproape 2.000 de metri, Gheorghe Haiduc, șeful Salvamont Bușteni.

ORA 12.15

Vizibilitatea pe platoul Bucegi este de numai 10-15 metri, iar zăpada s-a așezat într-un strat de aproape un metru. Un turist s-a rătăcit între cabanele Omu și Babele, dar a fost recuperat de salvamontiștii și se află în siguranță la Cabana Babele.

image

VEZI CUM ARATĂ SINAIA ŞI BUŞTENI. Click pe imagini pentru Galerie

ORA 11.45

Traficul pe DN1 A - Cheia a fost deblocat, dar se circulă în condiții de iarnă. Se intervine în continuare pentru curățarea carosabilului.

image

CLICK PE IMAGINI PENTRU FOTOGRAFII CU ZĂPADA

ORA 11.15

Anunţat mai călduros decât în alţi ani, octombrie s-a dovedit şi mai capricios. Zăpada căzută în judeţul Prahova a prins mulţi şoferi complet nepregătiţi. Pe DN1A, în zona Cheia, ninge de ceva vreme. Stratul aşternut pe carosabil depăşeşte 5 centimetri, potrivit Inspectoratului de Poliţie Prahova. Mai multe camioane echipate necorespunzător sunt trase pe dreapta. Autorităţile au anunţat că se intervine cu material antiderapant.

UPDATE 10.40: „Pe raza judeţului Prahova, sunt probleme între kilometrii 156 şi 161. La limita cu Braşovul, stratul de zăpadă atinge 10 centimetri. Se intervine cu material antiderapant şi cu două utilaje pentru îndepărtarea zăpezii. Am împrăştiat cam 10 tone de material. Sunt patru maşini trase pe dreapta, care aşteaptă să fie tractate. Drumul nu este blocat. Pe DN1 nu au apărut probleme“, ne-a declarat Valerian Manta, directorul Secţiei Ploieşti din cadrul Companiei de Drumuri Naţionale şi Autostrăzi.

IPJ confirmă că nu există blocaje şi că pe acest tronson se circulă în condiţii de iarnă.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite