Niculae se dădea cetăţean bulgar la poliţiştii prahoveni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În timp ce desfăşurau activităţi de supraveghere şi control al traficului rutier pe D.N. 1, la km 46, poliţiştii rutieri din cadrul Biroului Drumuri Naţionale şi Europene au oprit un autoturism înmatriculat în Bulgaria. Şoferul se dădea şi el bulgar.

La solicitarea poliţiştilor, conducătorul auto a prezentat documentele personale şi ale autoturismului, toate emise de autorităţile din Bulgaria.

Constatând că documentele nu prezintă elementele de siguranţă pe care ar fi trebuit să le aibă dacă ar fi fost emise de autorităţile bulgare, poliţiştii au trecut la verificări amănunţite constatând că seria şasiului existentă pe autovehicul nu este aceeaşi cu cea din certificatul de înmatriculare.

Poliţiştii au reţinut documentele şi autovehiculul pentru cercetări.

În urma verificărilor a rezultat că cetăţeanul bulgar este român, fiind identificat în persoana lui D. Niculae, de 55 de ani, din comuna Gruiu, judeţul Ilfov.

Acestuia i-a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de fals şi uz de fals. Autoturismul a fost sigilat, urmând a se stabili dacă este sau nu înmatriculat în Bulgaria.

Cercetările continuă pentru a se stabili cu exactitate situaţia juridică a autoturismului.

Pentru ultimele noutăţi din Ploieşti, click pe poza de mai jos

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite