Neadaptarea vitezei a fost cauza accidentului din Teișani, Prahova. În mașină era și un nou-născut mort

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă Adevărul
Foto arhivă Adevărul

Tragedia produsă marți după-amiază în Prahova, pe D.N. 1 A, în apropierea localităţii Teişani, a fost provocată de șofer. Mai sinistru este faptul că în autoturism era și cadavrul unui nou-născut pe care pasagerii îl transportau la SML București.

Șoferul se deplasa pe DN1 A, din direcţia Braşov către Ploieşti.

La un moment dat, acesta nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum (curbă deosebit de periculoasă la dreapta semnalizată corespunzător prin panouri succesive de avertizare ) şi a pierdut controlul asupra direcţiei.

În încercarea de a evita coliziunea, autoturismul a părăsit partea carosabilă spre stânga şi a rupt glisiera metalică de protecţie ce mărgineşte D.N. 1A, căzând la o diferenţă de nivel de 15 m faţă de carosabil.

Citiți și aici despre acest accident

Din accident a rezultat avarierea în proporţie de 80-90% a autoturismului şi vătămarea corporală a conducătorului auto şi a altor patru persoane, pasageri în autoturism.

În autoturism, la momentul producerii accidentului, se afla şi un nou născut care decedase anterior, şi care era transportat de familie către Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite