Ploieşti: Naşii care s-au bătut în tren sunt cercetaţi penal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ploieşti: Naşii care s-au bătut în tren sunt cercetaţi penal
Ploieşti: Naşii care s-au bătut în tren sunt cercetaţi penal

Trei controlori care au fost implicaţi în scandalul petrecut duminică în trenul Accelerat nr. 1746, care circula pe Valea Prahovei pe relaţia Satu Mare – Bucureşti Nord, sunt cercetaţi penal.

„Sunt trei persoane din judeţul Hunedoara, cărora, după consultarea unui procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sinaia, li s-a făcut dosar sub aspectul infracţiunilor de luare de mită şi purtare abuzivă“, a declarat subcomisarul Mădălin Stroe, din cadrul Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi (SJPT) Prahova.

„Naşii“ sunt acuzaţi de cinci tineri că au primit 40 de lei şi au mai cerut 30 de lei pentru a le înlesni călătoria. Cu trei dintre aceştia, conductorii au încins o bătaie în tren. Tinerii sunt cercetaţi pentru luare de mită şi ultraj. Acuzaţia de purtare abuzivă adusă personalului trenului se referă la faptul că aceştia au sărit la bătaie, în loc să evite producerea unei altercaţii. În cursul zilei de ieri, poliţiştii au declinat competenţa rezolvării cazului Parchetului de pe lângă Judecătoria Sinaia.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite