Mormântul Mădălinei Manole este un munte de flori. Ploieştenii continuă să aprindă lumânări în amintirea sa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de coroane funerare şi buchete de flori îmbracă mormântul Mădălinei Manole. În cimitirul Bolovani din Ploieşti, lumea plânge şi se roagă lângă locul unde artista îşi duce somnul de veci. Sute de lumânări aprinse îi luminează crucea.

Aleea principală a Cimitirului Bolovani din Ploieşti s-a transformat într-un furnicar de oameni. Pe o căldură greu de suportat, sute de persoane au venit si astăzi să aprindă lumânări la mormântul Mădălinei Manole.

Rudele solistei de muzică uşoară au angajat un om care să tămâieze locul unde aceasta este îngropată, iar angajaţii cimitirului sunt atenţi ca florile aşezate pe locul de veci să nu se aprindă de la lumânările ce-i luminează crucea.

image

Lumea o plânge în continuare

"Am trecut şi pe la draga noastră Mădălina, în drumul spre locul este îngropată o rudă de-a noastră. Mi se rupe sufletul pentru că a recurs la un asemenea gest. Mă întreb oare ce a fost în mintea ei de s-a sinucis. Era un om de valoare, o fată foarte frumoasă şi cuminte. Mă uitam la mama ei, era distrusă. O iubim tare mult pe Mădălina, a fost şi este ploieşteana noastră", a spus, cu ochii în lacrimi, Maria Bucur, o pensionară.

Citiţi şi:

Slobozia: Încă o sinucidere marca Mădălina Manole

O brăileancă a încercat să se sinucidă cu furadan, după modelul Mădălina Manole

"Nu o să o uităm niciodată pe fata asta. Era un înger. Melodiile sale sunt atât de frumoase. "Fată dragă" a fost preferata mea, iar fiica mea o iubeşte tare mult. Păcat că a plecat dintre noi şi că a lăsat în urma sa un copil care are nevoie de dragostea unei mame. Cred că ceva s-a întâmplat cu ea, fata nu era bolnavă psihic cum s-a spus", a mărturisit Ana Dobre, o altă ploieşteancă.

Pentru ultimele noutăţi din Ploieşti, click pe poza de mai jos

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite