Ploieşti: “Moby Dick”, la mare căutare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ploieşti: “Moby Dick”, la mare căutare
Ploieşti: “Moby Dick”, la mare căutare

Primul volum din romanul “Moby Dick”, scris de Herman Melville, se vinde astăzi, la chioşcurile de ziare, împreună cu ziarul “Adevărul”, la preţul de 10, 99 de lei.

Ziarul “Adevărul” însoţit de cartea "Moby Dick", romanul care l-a făcut celebru pe scriitorul american Herman Melville, a avut mare căutare printre ploieştenii care îndrăgesc literatura.

Primul volum al cărţii, care are ca subiect aventurile lui Ahab, un căpitan de navă obsedat să ucidă balena care îl lăsase fără un picior,  a fost epuizat la aproape toate chioşcurile de ziare, încă de la primele ore ale dimineţii.

“Este un roman foarte bun, eu am văzut şi filmul şi mi-a plăcut. Este o carte de aventură, o adevărată capodoperă a literaturii universale. Mă bucur că cei de la “Adevărul” s-au gândit să o publice. Este excelentă mai ales pentru adolescenţi”,  consideră Mădălin Adam, un tânăr ploieştean, care se mândreşte că a cumpărat fiecare carte apărură în colecţia “Adevărul”.

“Băiatul meu mi-a dat “ordin” încă de aseară să-I cumpăr romanul “Moby Dick”. Am înţeles de la el că era fi vorba despre un căpitan de vas care vrea să prindă o balenă. Lui oricum îi plac filmele şi cărţile de aventură, cu multă acţiune”, a spus Elena Ion, o altă ploieşteancă.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite