Mircea Rednic, înaintea meciului de la Vaslui: “Un examen extrem de important”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Rednic. Foto fcpetrolul.ro
Mircea Rednic. Foto fcpetrolul.ro

După startul entuziasmant de campionat, FC Petrolul merge la Vaslui să-şi apere poziţia din fruntea clasamentului, dar, mai ales, să demonstreze, în faţa unui adversar extrem de valoros, că are suficientă acoperire atunci când îşi propune obiective majore în această stagiune.

"Ne aşteaptă un examen important şi chiar sunt curios să văd cum vor răspunde băieţii mei. Întâlnim o echipă foarte bună, care a făcut transferuri multe în această vară. Vasluiul a adus jucători valoroşi, are un antrenor nou şi are ca obiectiv clar câştigarea campionatului", a declarat Mircea Rednic.

„Ne cunoaştem foarte bine adversarul, dar, în primul rând, mă interesează cum vom evolua noi. Pregătim meciul ca să-l câştigăm. Nu o să ne fie uşor, suntem conştienţi de asta, dar mergem la Vaslui să ne impunem jocul. Suntem o echipă care putem să ne creem ocazii, să înscriem şi, astfel, să ne întoarcem acasă cu toate cele trei puncte", a mai adăugat antrenorul principal al petroliştilor.
 
Probleme în defensivă

„Lupii" acuză câteva probleme importante de lot înaintea confruntării de sâmbătă, Mircea Rednic văzându-se nevoit să schimbe componenţa liniei defensive.

„Aveam de gând să fac unele modificări faţă de formula din prima etapă, dar oricum nu-mi propusesem să schimb apărarea. Sunt, însă, obligat să o fac, pentru că Galamaz şi Achim nu cred că vor putea evolua la Vaslui, ambii acuzând probleme de natură medicală", a afirmat Mircea Rednic. „Nu-mi fac griji, pentru că sunt jucători în lot care îi pot înlocui pe cei doi. Jean (nn- Jean Sony Alcenat) s-a pregătit bine în această perioadă, cred că s-a acomodat la noi, aşa încât va fi titular în banda dreaptă. În centru încă nu m-am decis, poate juca fie Manasse (nn - Ruben Manasse Enza-Yamissi), fie Hoban", a continuat tehnicianul „lupilor".

Şi dacă „găzarii" au probleme cu accidentările, în schimb rivalii lor de mâine nu vor conta pe aportul lui Wesley, golgheterul moldovenilor semnând, zilele trecute, cu Al Hilal. „Wesley este un jucător foarte bun, care poate să decidă un meci. A marcat foarte multe goluri şi, normal, avem un avantaj prin prisma faptului că el nu mai joacă pentru FC Vaslui. Trebuie să recunoaştem că Wesley reprezenta foarte mult pentru Vaslui, dar, deja, asta este problema lor, nu a noastră", a precizat Mircea Rednic.
 
De astăzi, la Vaslui

Petroliştii s-au pregătit, în această dimineaţă, pe „Ilie Oană", iar după masa de prânz vor pleca spre Vaslui. Partida de mâine va începe la ora 21.30, fiind transmisă de către Digisport 1.
 
Diouf nu rămâne

Aflat în probe în această săptămână, fundaşul central Joules Diouf nu l-a convins pe Mircea Rednic, aşa încât el nu va intra în calcule pentru un eventual transfer. „Nu va rămâne la noi. Vine şi după o accidentare mai gravă, nu e pregătit şi nu e ceea ce vreau eu. Aşteptăm alţi jucători", a afirmat Mircea Rednic.

fcpetrolul.ro

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite