Mircea Rednic, despre meciul Petrolului cu CFR Cluj: „O să ne fie foarte greu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Rednic. Foto fcpetrolul.ro
Mircea Rednic. Foto fcpetrolul.ro

Petroliştii vor întâlni duminică seară campioana CFR, într-o confruntare contând pentru runda cu numărul 7 a Ligii I. „Clujenii au un lot foarte bun şi, cu siguranţă, o să ne fie foarte greu, aşa că trebuie să fim foarte atenţi", a spus Mircea Rednic.

"Va fi meci foarte important, mai ales că întâlnim o formaţie calificată în grupele Champions League. Iar în dubla cu Basel, CFR a arătat că are o echipă cu adevărat redutabilă, nu doar individualităţi care pot rezolva meciurile. E adevărat că pot acuza o stare de euforie, poate şi de oboseală, dar nu mizăm pe asta. Clujenii au un lot foarte bun şi, cu siguranţă, o să ne fie foarte greu, aşa că trebuie să fim foarte atenţi", a declarat Mircea Rednic.

Întâlnirea dintre CFR şi Petrolul va începe la ora 20.50, fiind transmisă de către Digisport 1.

La antrenamentele de dinaintea partide ale „galben-albaştrilor" a participat şi jucătorul argentinian Luciano Frederico Nieto. În vârstă de 21 de ani, Nieto evoluează pe postul de mijlocaş, provenind de la gruparea Club Atletico Huracan.

Nieto urmează să efectueze vizita medicală, iar dacă totul va fi în regulă, atunci el va semna angajamentul cu gruparea ploieşteană.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite