Mircea Rednic: „Nu are de ce să ne fie frică de Steaua“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto fcpetrolul.ro
Foto fcpetrolul.ro

„Trebuie să jucăm cu încredere, cu tupeu, pentru că n-are de ce să ne fie frică de Steaua", a spus antrenorul Mircea Rednic despre meciul de duminică.

Antrenorul Mircea Rednic şi jucătorii Daniel Opriţa şi Marian Cristescu au vorbit, într-o conferinţă de presă, despre meciul cu Steaua Bucureşti, unul aşteptat cu maxim interes de către suporterii "galben-albaştrilor".

"Indiferent cu cine jucăm duminică, pentru noi cele trei puncte sunt foarte importante, ca să rămânem în obiectivul pe care ni l-am propus. Trebuie să jucăm cu încredere, cu tupeu, pentru că n-are de ce să ne fie frică de Steaua", a spus Mircea Rednic.

"Ca să putem câştiga acest meci, toată echipa trebuie să joace foarte bine. Le cer băieţilor determinare, concentrare, ambiţie, agresivitate în sensul pozitiv al cuvântului", a continuat tehnicianul "lupilor".

"Avem toate informaţiile despre ei şi sper să nu le oferim spaţii, ca să aibe ocazia să-şi pună în valoare calităţile pe care le au. Trebuie să-i forţăm să greşească", a adăugat Mircea Rednic, cel care, exceptându-i pe Mustivar (suspendat) şi Alcenat (accidentat în meciul de Cupă) are tot lotul valid la dispoziţie.

Florian Walter despre Petrolul - Steaua: „Va fi un spectacol fotbalistic extraordinar"

"Nu ne gândim decât să câştigăm"
 
Cel mai vechi component al lotului petroliştilor, Daniel Opriţa, este încrezător în şansele "lupilor" în meciul de duminică seară.

"Nu ne gândim decât să câştigăm acest meci, pentru că avem mare nevoie de cele trei puncte. Steaua este o echipă puternică, pe val în acest moment, dar trebuie să dăm totul ca să ne impunem. Cu siguranţă nu o să fie uşor, însă şi noi avem echipă bună, iar pe terenul nostru tuturor adversarilor le este foarte greu să obţină puncte", a afirmat Daniel Opriţa.

La rândul său, unul dintre marcatorii "găzarilor" în ultimele două etape de campionat, Marian  Cristescu, a fost de părere că "trebuie să jucăm cu inima, cu sufletul şi sper să câştigăm şi să avem o seară frumoasă, să ne bucurăm împreună cu suporterii. Tratăm fiecare meci la fel, nu contează numele echipei pe care o întâlnim, dar, bineînţeles, fiecare se gândeşte că jucăm cu Steaua şi ne motivează asta. Sper să avem o atitudine corectă duminică seară".

fcpetrolul.ro

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite