Mircea Rednic: „Vrem să obţinem prima victorie în deplasare”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Rednic. Foto fcpetrolul.ro
Mircea Rednic. Foto fcpetrolul.ro

Antrenorul Petrolului, Mircea Rednic, a prefaţat partida pe care echipa pe care o pregăteşte o va susţine, sâmbătă, la Constanţa.

„Au fost două zile nu tocmai plăcute, după înfrângerea pe care am suferit-o în faţa Stelei, dar sper că băieţii au înţeles că sunt şi momente grele în viaţa unui fotbalist şi vor reuşi să treacă peste ele", a afirmat Mircea Rednic.

„La Constanţa va fi un meci important, ţinând cont de situaţia noastră din clasament. Urmează, de altfel, şapte întâlniri cu echipe considerate mai mici, care n-ar trebui să ne pună probleme, dacă noi jucăm", a continuat tehnicianul "lupilor".

"Viitorul este o echipă periculoasă. N-au presiune, joacă foarte deschis, au momente bune şi am observat că pierd foarte greu acasă. Au foarte mulţi jucători tineri, dar au şi un Dică, de exemplu, fotbalist cu experienţă, care dirijează echipa, execută bine fazele fixe şi am văzut că şi înscrie în ultima perioadă", a adăugat Mircea Rednic.

Petroliştii au plecat vineri dimineața spre Constanţa. Din lot nu vor face parte Grecu, Cojocnean, Alcenat şi Cristescu, cu toţii fiind accidentaţi. Revine, în schimb, Soni Mustivar, cel care şi-a ispăşit etapa de suspendare în confruntarea cu Steaua.

"Vor fi două-trei schimbări în echipa noastră. Trebuie să ţin cont şi de starea de oboseală acumulată de unii dintre jucători, care au evoluat foarte mult timp în această perioadă. Vizăm toate cele trei puncte şi ar fi super să obţinem prima victorie în deplasare, ar conta foarte mult pentru moralul echipei", a mai spus Mircea Rednic.

Partida dintre Viitorul Constanţa şi FC Petrolul Ploieşti se va disputa sâmbătă, de la ora 17.00.

fcpetrolul.ro

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite