Mircea Cosma: „Singura probă pe care a dat-o la USL contracandidatul Robertei Anastase a fost la numărat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Președintele PSD Prahova a mai spus despre Paul Dumbrăvanu că acesta este la „vârsta la care Roberta a intrat și s-a consumat în politică".

Candidatura liberalului Paul Dumbrăvanu din partea USL în același colegiu cu cel al Robertei Anastase este interpretată în sensul unei înțelegeri între cele două alianțe (USL și ARD), prin opunerea unui candidat tânăr și fără experiență politică unui fost președinte al Camerei Deputaților.

Situația nu poate fi decât avantajoasă pentru Roberta Anastase care are în Colegiul 11 Vest o susținere încă solidă.

Reprezentanții USL Prahova au ținut să dezmintă înțelegerea, prin șeful PSD Prahova și totodată șeful de de campanie, Mircea Cosma.

FOTO ARD și USL Prahova și-au depus listele de candidaturi la parlamentare în aceeași zi

Cosma a explicat că Paul Dumbrăvanu este exact la „vârsta la care Roberta a intrat și s-a consumat în politică", dar și că „singura probă pe care a dat-o la USL contracandidatul Robertei Anastase a fost la numărat", test pe care l-a trecut cu brio, aluzie la numărătoarea de la votul pensiilor.

La rândul lui, Paul Dumbrăvanu (în prezent șeful RASP Prahova) nu crede că este dezavantajat de faptul că o să candideze în colegiul Robertei Anastase și spune că merge în campanie să câștige. „Oamenii s-au săturat de vorbe, de promisiuni nerespectate și de excursii", a spus Dumbrăvanu la depunerea candidaturii la BEJ Prahova.

La rândul ei, Roberta Anastase a evitat să facă pronosticuri și a spus că oricând pot apărea surprize atât de o parte cât și de cealaltă.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite