Ministerul Educaţiei investeşte bani în Prahova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea mai mare sumă, de 200.000 de lei, ajunge la Universitatea Petrol-Gaze Ploieşti, pentru reabilitarea unei faţade. Asta deşi universitatea are încasări proprii.

Corpul E al Universităţii Petrol-Gaze Ploieşti va fi reabilitat cu 200.000 de lei, banii alocaţi de Ministerul Educaţiei. Alţi 130.000 de lei vor ajunge la Grupul Şcolar „Şerban Vodă" din Slănic. Câte 100.000 de lei sunt alocaţi pentru reabilitarea a două grădiniţe cu program normal una din Bălţeşti şi cealaltă din Drăgăneşti, dar şi pentru lucrările de la Şcoala „Mitropolit Pimen Georgescu", din Proviţa de Sus.

„Numărul unităţilor care aveau nevoie de investiţii la nivelul judeţului este mult mai mare, însă au fost alese şcolile unde lucrările erau în curs de desfăşurare sau cele la care au fost finalizate, însă contructorii nu şi-au primit banii pe ele", explică Gheorghe Borovină, inspector general în cadrul Inspectoratului Judeţean Şcolar Prahova.

Şi şcolile din Ploieşti vor primi finanţare în valoare de 250.000 de lei. Fonduri de câte 50.000 de lei vor ajunge la Colegiul Naţional „Mihai Viteazul", la Şcoala Generală nr. 15, la Grupul Şcolar „1 Mai", la Şcoala „Andrei Mureşanu" şi la Grădiniţa cu program normal şi prelungit numărul 47.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite